חוזה אנטוניו קריליו דה מורה – "אל פיטי", נולד בטריאנה, השכונה המפורסמת בסביליה, מולדת הפלמנקו, שם רכש טכניקה חזקה במסורת הטהורה עם רכיב רחובי עוצמתי. סגנון הנגינה הייחודי שלו הוביל אותו לשיתופי פעולה עם דמויות מובילות בזירת הפלמנקו על במות מכובדות ברחבי העולם. הוא עבד כגיטריסט ומלחין בלהקה של מריה פאחס, והופיע בתיאטראות מובילים ברחבי העולם.

בישראל הוא חבר לאוריין לבנת, פסנתרן צעיר ומבטיח, בוגר מגמת הג'אז של תלמה ילין ומוזיקאי מצטיין בצה"ל.

המופע מחבר מוזיקת פלמנקו מקורית וג'אז, קומפאס וסווינג בפ'יוזן מעודן.

 

כרטיס רגיל: ₪75
כרטיס לחיילים: ₪55

 

חוֹ ֶסה אנטוניו קאריו דה מורה, "אל פיטי" (196), נולד בטריאנה, רובע בסביליה. כמי שהיה שקוע מילדותו המוקדמת בסביבה האמנותית הייחודית שאפיינה את שכונתו, הוא למד לנגן בגיטרה ופיתח את כישרונו כשהוא מוקף ביום-יום ברבים מגדולי הפלמנקו. כך רכש טכניקה חזקה במיוחד במסורת הטהורה ביותר, בעלת נופך רחובי עוצמתי, שהועשרה בעניין אישי בסגנונות מוזיקליים מגוונים.

סגנון נגינתו הייחודי הוביל אותו להופיע לצד כמה מהדמויות הנודעות ביותר בסצנת הפלמנקו על במות יוקרתיות ברחבי העולם. לצד הופעות רבות בפסטיבל מון-דה-מרסן (עם אספרנסה פרננדס, רפאל ריקני, או הרקדן אל מימב ֶרה), הוא ליווה בנגינה את לולה מונטויה, את הרקדנים חואנה מאיה ואל טורומבו, וזו רק רשימה חלקית. לצד המשך ליווי זמרי ורקדני פלמנקו, "אל פיטי", הפועל כיום על קו תל אביב–טריאנה, עובד על יצירותיו ופרויקטים אישיים המשקפים את חשיבתו המוזיקלית הבשלה, היצירתית ומרובת הרבדים.

 

אוריין לבנת, בוגר מגמת הג'אז של ביה"ס תלמה ילין ובוגר מחלקת הג'אז של קונסרבטוריון שטריקר הוא פסנתרן צעיר ומבטיח. בימים אלה עובד על אלבום הטריו הראשון שלו, שעתיד לצאת בחודשים הקרובים. אוריין ופיטי עובדים, מופיעים ומנגנים יחד כמעט שנתיים. בקרוב הם יכנסו לאולפן ויקליטו אלבום שיציג את המוזיקה שנמצאת במרכז העשייה של השניים בחודשים האחרונים.