ים רביב מהגיטריסטים הבולטים והייחודיים בדור הצעיר. את נגינתו הווירטואוזית ניתן לאפיין כפיוז'ן של ז'אנרים שונים, טכניקות נגינה מקוריות ויצירתיות, שהתגבשו לסגנון יוצא דופן וייחודי שיצר. הוא עושה שימוש בקולו ככלי מוזיקלי נוסף המצטרף לאלתורי הגיטרה.

הגיטריסט הנודע Biréli Lagrène אמר על נגינתו: "לים רביב טכניקה ומתודת נגינה מדהימים".

"ההופעה של ים רביב מומלצת בחום." המנצח והגיטריסט מאסטרו דורון סלומון

זאת הופעה אחרונה בארץ עד סוף הקיץ, לרגל יציאה לסיבוב הופעות בחו"ל.

ים הוציא חמישה אלבומים, שניים מהם אלבומי סולו, שניים בפרויקט צרצר ירוק (ביחד עם אמנון רביב) ואחד של הופעה חיה. מהביקורות על אלבומו:

"האלבום 'נעלם ממשי' של ים רביב הוא אלבום מופלא בעיני, אוונגרדי לגמרי"- יואב קוטנר (רדיו הקצה).

על אלבומי 'צרצר ירוק':- "תחושת חופש לצד תזזיות בלתי פוסקת וזה מה שגורם לדעתי לצרצר להיות פיסת מוזיקה נדירה."- אסף קפלן (רדיו הקצה).

ים שיתף פעולה עם אומנים בולטים בארץ ובעולם בהופעות והקלטות, כמו כן אירח בסדרת 'גיטריסטים וירטואוזים'- שיזם ביחד עם אמנון רביב, גיטריסטים ישראלים בולטים. הסידרה נערכה בסטודיו אנט ב- 2025/6. ים רביב הוא בעל תואר שני מאוניברסיטת לונדון.

בתוכנית (שארכה כשעה ועשרים דקות) ים ינגן וישיר מיצירותיו. זהו מסע מוזיקלי אישי, חד פעמי, מקורי ומעורר השראה.

גיטרה מלווה- אמנון רביב

 

 

כרטיסים ברכישה מוקדמת 60 ₪, ביום המופע 75 ₪

צלם- אמנון רביב

 

צילום: אמנון רביב